Política de privadesa i l’ús de galetes

Els avisos a continuació regulen les condicions d’ús del lloc web i l’usuari les accepta sense reserves.

Titularitat

Gestoria Guasch i Associats (d’ara endavant Gestoria Guasch), es propietària i gestora d’aquest lloc web.

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002 de l’11 de Julio, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s’exposen a continuació les dades identificatives de l’empresa:

  • Denominació social: GESTORIA GUASCH I ASSOCIATS SLP
  • NIF: B66516287
  • Domicilio Sòcia: AV ICARIA, 166 – EL CENTRE DEL LA VILA – DESPATX 38.4.3 – 08005 BARCELONA
  • Telèfon: (+34) 933 939 718

Continguts web i enllaços

Els comentaris i opinions de cada usuari en tot el lloc web són de la seva propietat, i Gestoria Guasch no se’n fa en cap cas responsable. L’opinió de Gestoria Guasch s’expressa només en la forma d’aquells enviaments que apareguin signats pròpiament a portada.

Gestoria Guasch es reserva la facultat de canviar, modificar, afegir o eliminar en qualsevol moment la informació exposada en aquest lloc web, o bé, suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment, sense necessitat de comunicació prèvia.

Continguts aliens

No s’assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts aliens que es transmeten, hostatgen o sobre els quals es facilita un accés (enllaços). Ja que no hi ha cap obligació per a controlar amb caràcter previ si l’esmentat enllaç compleix amb la legalitat vigent.

Pel que fa als continguts publicitaris, els anunciants i patrocinadors són els responsables. Tant del compliment de les lleis com dels continguts del material que difonen i publiquen.

Accés al lloc web

Gestoria Guasch no pot garantir que l’accés al lloc web, o els continguts siguin exempts de tot error. Però sí que vetllarà perquè no n’hi hagi i per esmenar-los tan aviat com sigui possible.

Els servidors de Gestoria Guasch podran detectar de manera automàtica l’adreça IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Una adreça IP és una seqüència numèrica assignada automàticament a un ordinador en connectar-s’hi a Internet. Tota la informació pot ser recopilada en un fitxer d’activitat del servidor degudament inscrit. Que permeti el processament posterior de les dades amb la finalitat d’obtenir mesures estadístiques:

  • per conèixer el nombre d’impressions de pàgines
  • visites realitzades al web
  • punt de connexió
  • qualsevol altra activitat legítima.

En cas que un usuari publiqués continguts inapropiat al web de Gestoria Guasch, o realitzés qualsevol conducta disruptiva, Gestoria Guasch podrà utilitzar les dades recavades per avisar de la conducta. O utilitzar la informació existent per finalitzar aquest comportament. Tanmateix, en cas que l’administrador de sistemes de Gestoria Guasch consideri raonablement que un usuari infringeix la legislació vigent, es podrà utilitzar la informació recollida per informar les autoritats competents.

Política de privadesa i l’ús de galetes

Gestoria Guasch, en compliment de la Llei 34/2002 de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, i de la Directiva comunitària 2009/136/CE. Informa que al seu web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-s’hi a la vostra navegació i preferències. Aquestes galetes són emmagatzemades al vostre navegador.

L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web i oferir una informació i uns serveis més personalitzats. Gràcies a les dades de caràcter estadístic recopilades. Si continueu navegant a Gestoria Guasch, entendrem que accepteu la nostra política de privadesa i l’ús de galetes.